14 April, 2010

which One is the BEST..???

Salam sume.. wah..~~ sangat sudah lama tak update blog kan.. apa mau jadi ni.. isk3~~

tapi daku rasa mesti bukan daku sorang je yang nak menghadapi final exam kan sekarang ni.. so, maafkan daku eh.. InsyaAllah, lepas final nanti daku akan kembali aktif berblog.. hehe ^^

skarang ni daku sedang bercuti berstudy week kat umah.. dengan menggunakan PC umah ni~~ hehe ^^

daku bercadang nak beli broadband.. tapi xpasti nak beli yang mana satu.. korang sume guna yg mana eh..? boleh bagi pendapat tak?..


dengar cite Maxis tgh wat promosi Modem percuma eh.. cadangnye nak beli Maxis.. promosinya sampai 30 April je kan..?? kira kena cepatla ni ye.. hmmm.. pastu kena bayar deposit rm150 kan.. huhu.. mana nak cekau cari duit ni..

tapi daku nak carik maklumat pasal yang lain2 jugak..

boleh tak kongsi pendapat and pengalaman korang pasal broadband2 ni..

pleaseeee... ^^..


yang ni..

OR

ini..??

OR

ni..??

ATAU

yang ni eh..??


TOLONG..!!!

5 comments:

dizzydude said...

Digi sangat laju..tapi kena tgk kawasan jugaa..kat kawasan umah saya tadek coverage Digi..arghh!!kecewa :(

nuRuLain_zAiNi said...

huh? sy pon x tau..
cz masih juga seperti kamo..
xtau mne yg terbaik dr ladang

faRiha said...

thanks for the comment..
hmmm... xpe2, kte tnggu komen2 akan dtg ^^

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

actually maxis dan celc0m sdg wat pr0m0si utk bln april...sile c0mpare:

maxis:deposit:rm150
5 bln pertama: rm18
gb: 1gb
kelajuan: 400++

celcom:deposit:rm100
5bln pertama:x dinyatakan
gb: 4gb
kelajuan: mungkin laju

ok x????

faRiha said...

sejak bila adik Fuzaini ni kerja di syarikat telekomunikasi.. hehe ^^ main2 je..

hmmmm... mcm kne beli maxis je kalu ikut penerangan kamu ni.. hmmmmm~~~

eh, ape lak.. celcom la.. tp kne carik byrn bulanan dia brp la~~