01 August, 2010

Pakcik Kenny Lagi..???

hye2.. suda lama tak ketemu ya..

ingat nak update blog rini tapi lepas belek2 blog ni rasa cam gamba2 yang terlibat still kat tempat yang same gak.. haila~~ cam dah xde tempat lain.. nak wat camne.. dok kat Sepang ni, Alamanda la yang paling dekat pun kan.. hehe ^^..

bila bos takde ni mula la rancang nak makan kat luar.. alasan yang paling best ialah sebab bos kedua yang ajak.. hehe~~

well, kan memang de entertainment claim yang leh di buat setiap bulan.. hehe~~


bincang punya bincang.. decide nak makan kat Kenny Roger's Alamanda.. again.. haish~~


meet my meal.. Quarter chicken, bbq sauce, salad, koslow (melayu nye eja.. haha) and fruits.. nyum ^^..


my supervisor, Encik Lufti and my kelik (haha.. aka kawan sekerja), Irsyad yinnabo~~ 


and ofkos.. me and my another kelik, kak Fatehah.. 

dan untuk cuti minggu ini.. daku tak keseorangan sbb acu amek gi umah beliau.. sangat syiok woo~~ xde la tensen sorg2 kat bilik puaka tu.. haha =)

acu plan nak gi kenduri tapi daku tak bawak baju kurung daa~~ seb bek wancu de stok baju besar punya ( actually muat2 je.. huhu T____T )

nak tengok..??? hehe..

purple my fav..

close up lagik~~

euww~~ muka berlagak di situ..

meet my new Maybelline Mascara effect.. ok, tak kelihatan nampaknya.. adoyai~~

abes makan kenduri, kami ke The Mines untuk membeli belah.. berpecahlah kami untuk mencari barang2 keperluan masing2.. makan petang di Sweet Chat and dinner di Popeyes..


malam kami dihabiskan dengan menonton Toy Story 3 bersama
.
.
.
.
cute chubby little girl.. Afina Jasmin Aminullah ^^..


meet my hasil shoppingan yang menelan belanja hampir rm200.. aigoo~~
Black Handbag, Cute Pink Purse, Maybelline's Compact Powder yang nampak gaya nya tak sesuai ngan kulit muka ku, Spray Bottle nak boh toner, Shurah's Toner, Vaseline's Lip Balm, Maybelline's Mascara, Vaseline's Lotion, Clear Syampu, Ubat Jerawat and the Most Welcome, My White Phone yang dah lama rosak.. hehe.. 

peace (^^)v


2 comments:

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

jadi itulah brg2 yg di sh0ppingkan yer...hehehe....bes jer..lapa la plak tgk kenny tuuu...hehehe

DaRk ViRusZ said...

LIKE!!