28 January, 2011

Bila Dah Keluar, Baru Nak Merindu

hehe~~

masa kena dok dalam UM aritu, punya la tak suka.. asek nak baik umah je.. tapi bila dah lama kena keluar, rindu2 pulak.. ye tak.. 

masa habis praktikal aritu, ada la datang jenguk UM kejap sebab kena antar report praktikal.. sempat gak jalan2 pusing UM..

pagi tu Irsyad antar, baliknya pulak dengan Mama Cafe yang kebetulan duduk dekat je ngan rumah sewa daku kat Sepang tu..

kamera digital takde, henpon berkamera pun takde.. harapkan kamera kawan2 je la.. nasib baik diorang sudi tag kan kat FB, kalau tak, memang takde kenangan la..

sampai2 terus main kamera ngan Shahrul, Normi dan Wani
bergambar depan fakulti (dah naik 2 anak tangga pun tak setinggi sharul lagi.. hadoi~~)
kat pejabat ni la tempat daku suka discuss, study dan wat esaimen.. sejuk sebab beraircond.. hehe
puas main kat pejabat, gi Library pulak.. tangkap gambar ngade2 camni
masa belajar aritu tak study kat library pun..
lepas Lily sampai, bergambar ngan Lily pulak..
perut berkeroncong, rancang nak makan KFC kat Jalan Universiti tu..
Let's GO..!!
sebelum dapat motor, hari2 kena jalan kaki kat sini.. penat betul ni..
pas makan, bergegas gi Kafe sbb Mama Cafe dah nak balik Sepang dah.. hehe
 

4 comments:

myRa AmyRa said...

rindunyer zmn study kan.. :(

imiey amelia said...

time kasih fariha..abadikan kenagan kite bersama..sadis palk..huhuuh

imiey amelia said...

thanks fariha..abadikan kenagan kite bersama..sadis plak..huhuhu

faRiha said...

Myra. mestila rindu.. lagi2 kat awak.. hehe~~

Normi. sama2, jangan la sadis2.. hehe~~