02 October, 2009

penjelajaHan..

date: 2 Oktober 2009
time: 9.59 p.m
place: atas katil..
song: Enrique Iglesias- her0.. (rasa nk dgr lagu Omputih lak lps tgk blog Angah td..)
other tab: YM ngan Angah
the day: siang tadi punya crita.. ^^


Salam sume.. dh lama daku xberblog.. mgkin disbbkan masa yg xmengizinkan dek kerana esaimen yg bertimbun2, presentation yg akn mendatang dan disertai dgn exam yg timbul tiba2.. hadoila T____T..

Tp dlm sibuk2 ni, ntah mcm mana timbul keinginan utk menjelajah Midvalley tu sorg2.. smpai skrg pun daku xtau cmne perasaan tu timbul.. huhu..

Maka pg td dlm pkl 10.30 am, daku pun menunggang Si Purple dan meletakkannya di Parking Fakulti Sastera sblm nail bas ke Mid, sblm tu transit dulu kt Stesen Universiti ye.. hee..

Eh jap2, mmg xsah la kalu daku berjalan tnp didahului dgn Selca kan.. haha <3

suke la pakai tudung Purple ni.. tp xbrp nk menjadi sgt lak td.. huhu

pinjam beg Raidah.. hehe


Sesampai aje kt Mid, daku bercadang nk rasa Portugese Grill kt Foodcourt Oasis utk Lunch arini.. dgr kabarnye sdp gle.. maka daku pun orderlah..


lbh kurang 10 minit maka terhidanglah makanan tengahari ku utk arini.. set Ikan Tenggiri dan Lala for only rm7.90..


nyum2.. bolehla tahan.. daku bg 4 bintang.. tp yg bestnya meal ni ialah kte mkn panas2.. fuh.. puas tol, tp xabes ikannye.. byk sgt..

Abes makan, daku pun memulakan perjalanan menjelajah seluruh bangunan Midvalley tu, tp daku mls gi tgk2 Gardens sbb mcm rasa xbest aje.. haha.. lbh kurang 3 jam stgh daku menapak kt situ.. bila penat, daku rehat dan minum air.. relax.. hehe ^^

dlm pkl 4 daku mula mencarik brg2 harian daku kt Carrefor and Jusco.. berat jugakla nk mengangkatnye.. huhu.. part paling best ialah membeli Sushi kegemaran daku kt Jusco.. byk sgt pilihan, rambang mata nk pilih.. hee <3.. saksikanla sendiri betapa meriahnye Sushi2 kt situ.. ^^v






and my Dinner for today is..

date: 2 Oktober 2009
time: 10.30 p.m
place: atas katil..
song: Daddy co0l
other tab: still YM ngan Angah

5 comments:

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

wahwahwah...sedapnye ikan tenggiri dan lala panggang...lapa plak...byk gak ek pilihan sushi..bkn cm kt ipoh...

Insomnia Guy said...

errrkkk....wasabe yang pedas sampai ke kepala otak...yeeekkkk...

faRiha said...

Angah. bolehla tahan sedapnye.. tp BBQ Ayah la plg the best.. hehe.. Sushi kt Ipoh sket je, yg kt Mid ni 10 kali ganda besa dr yg kt Ipoh tu..

Shahrul. xmkn pun wasabe tu, letak tepi.. hee

AiMiE HaRmELiA said...

wah2...sampai kat tandas pon dok camwhoring yee...hehe

faRiha said...

kat situ je yg leh nmpk beg pinjam tu.. hehe.. kt bilek ne de cermin pjg.. hehe ^^