11 January, 2013

melalut =)

Salam semua.. dalam dok ber blogwalking, rasa suka bila tengok para2 blogger letakkan gambar2 percutian mereka berserta caption.. hati pun teringin nak wat mende yang sama.. nak kumpulkan semua gambar2 yang ada  di facebook kat sini.. dulu2 ade album gambar tapi sekarang dah takde.. hehe~~

gambar2 yang akan ditempek pulak bukan setakat dari kamera sendiri, tapi dari mana2 gambar yang ada kat facebook tu.. jadi kat sini nak bagi full credit untuk semua gambar2 yang di ambil dari facebook dan di paste kan kat sini..  =)

kalau ada mood dan kesempatan, gambar2 tu akan di caption kan ikut kesesuaian.. dan jugak untuk menjadi kenangan di masa2 akan datang..

hape aku melalut ni.. haha.. layankan aje.. wohooo~~~

6 comments:

Siti said...

cpt2 cari gambar blk n letk kt blog..hihi.

nurbijen said...

Kunjungan balas.. follow sini juga :)
Betul tu, suka tgk gambar yg ada caption... mcm kita pun rasa duk dalam gambar tu jugak.. hihihi

wahida said...

eh sis, baca n3 kat bwh ni, baru tau sis keje MITI ye...

saya pulak keje MATRADE...heheh...

satu agensi pulak kita ye...

anyway, tengs drop by my blog n following mine, saya follow sini balik ye...

Irfa said...

salam Fariha..
baru perasan ada follow blog akak
tq sudi singgah ye..

wantie said...

good idea.

dwaty said...

salam jejak n follow sini...