13 May, 2010

Gelagat Si Qisya

semalam daku berkesempatan gi umah Opah kat Taman Jati..


seronok.. dah lama tak jumpa Opah and sume2 yang ada kat sana..


datang2 Si Budak Kecik Qisyqisy ni terus mintak dukung and mintak disuapkan air Milo kotak yg daku sempat beli..


kitorang duduk2 je, wancik pakaikan Qisya tudung.. cute sangat..


puas pakai tudung, dia bukak lak..


dah boring2, wancik pakaikan dia baju kelawar lak.. dalam minda dia dh set pakai baju kelawar untuk tidur.. 


so, dia merengek2 nak tido..


dok menyendeng2 kat Adik and Ayah.. daku gak yang terkulat2 nk main ngan dia, tapi dia tak mau.. takde tokoh nak main ngan budak kot daku ni.. hehe~~


masa kitorang dah nak balik, sibuk dia suakan tangan konon nak ikut la.. kami pun bawak la round2.. 


sedih gak nak bagi dia balik kat wancik.. hehe~~


tengokla gelagat dia..
 bertudung konon..


 
Qisya gi ngaji dulu ye..
 
dah boring pakai tudung~~


 
menyendeng kat Adik


 
menyengih je pakai baju kelawar

 
 nak start wat perangai..


 
sempat pose lagi tu~~

 
sasaran seterusnya.. Ayah..hehe~~


 
ayah lak dukung dia


 
ayah the best~~ Daebak..!!!

ps: sok daku kena antar balik kmpung.. jadi anak dara elok2 sket.. asek ngadap tenet je. hehe~~



2 comments:

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

h0h0h0...br laa ade cite...td tgk gmbr kt fb je...xtau pe jd...hehehehe..ayah daebak!!!

faRiha said...

hehe..leh lak dia tunjuk bagus pas ayah dukung dia.. kah3