18 May, 2010

Kuharap ini Bukan Yang Terakhir

untuk ku melahap mengunjungi Seoul Garden Restaurant ini lagi.. hehe..


8 Mei aritu skali lagi Daku dan Angah gi makan kat Seoul Garden.. tapi kali ni Angah belanja sempena adiah arijadi untuk Daku..

awal2 pagi kitorang dah bangun nak ke One Utama..



sebelum bertolak tu kena la Selca dulu kan ^^..


 
wajib berselca di bilik air





 model pintu.. jangan mara~~


dah dapat bas.. jumpe lak ngan kawan2 sekolej.. bergambar lagik, macamla bas tu kami yang punya..


 
Nur, Kak Ajad, Kak Zue and Myra

 
diorang nak gi Times Square masa ni

kitorang amek bas ni nak ke Stesen Universiti and terus amek LRT ke Stesen Kelana Jaya, dari situ tunggu bas terus ke One Utama

seronok sangat bila dah sampai.. kami makan puas2 dari pukul 12.30 sampai pukul 3..


Angah dah terover2 kenyang dah.. siap t***u lagi.. wakaka~~ shh,,, rahsia tau ^^..


ape lagi.. layan gambar jom~~


 
tempat memanggang yang bersih lagi suci

 
apa pun takde lagi ni




 cawan pun kosong lagi~~


 
ni je la yang kami amek.. ~je..????





 ni lagi~~



sementara tunggu daging masak, kami amek makanan yg dh dimasak dulu 

makan punya makan.. Angah dah mula kenyang.. mula la nak main2..
berikut merupakan tips untuk makan yang best



Step 1: bentangkan salad segar dari ladang
Step 2: masukkan bahan yang anda hendak makan seperti daging, ayam dan lain2 lagi
Step 3: bubuh sos untuk rasa yang lebih enak lagi
Step 4: gulung atau balut salad tersebut
Lastly: ngap la.. tunggu pe lagi ^^..

dah masing2 kenyang.. kami pun panggil our peberet waiter kat situ.. Ye Ming Ki (camni ke eja dia.. udah mcm ejaan Korea lak) untuk bergambar..



rambut dia sudah panjang..



tak berapa tinggi sangat.. I Like ^^..



sweet kan beliau..~~ auwww



gamba ni Mecky tangkap

pas makan pe lagi.. ke toilet la.. tak mainla toilet kecik2, kitorang gi toilet One World Hotel tu.. hehe..


selca itu perlu


menghabiskan masa kat Toilet
pas jalan2 jap kat OU, kami ke KL Sentral untuk beli tiket balik Ipoh, pastu terusla balik kolej..

---sekian---

5 comments:

Mr Rulez said...

wahh..dah lama tak kuar jln2 ngn mkn2 ngn mber..terus rasa nk jadi muda balik..hehe

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

ser0n0knyerr!!! rs cm hari yg bahgia...mekaseh se0ul garden n ye min ki...h0h0h0h0.....cyg kamu semua...syg al0ng juge

faRiha said...

Mr. Rulez. hehe~~ ne de tua.. leh lg pe jln2.. hehe ^^..

Angah. sayang kamu juge ^^..

Anonymous said...

amboi3 pi mkan tak ajak

faRiha said...

hehe.. camne nk ajak.. awak anynomous. haha ^^..