03 June, 2010

A Brand New Life

 

hye korang (^-^)

nak bagitau yang sekarang ni dah start praktikal kat Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor

nama syarikatnya MRO Support Services.. syarikat yang supply mekanik2 or cleaner2 or apa2 tenaga kerja yang diperlukan oleh MAS..

wat masa sekarang ni diorang tgh bertungkus lumus mengajar apa2 yang patut dan daku lak tengah bertungkus lumus belajar ^^..

1st Day: ikut pegi set wireless connection kat TM Banting.. Breakfirst kat De' Mama, Lunch kat Restoran Muar and Dinner kat KFC, Giant Sepang.. balik2 terus tido tak sedar diri.. konon penat..

2nd Day: blaja tulis and uruskan cek, entry untuk payment voucher ngan fee pinjaman.. Breakfirst roti ngan tuna je, Lunch kat De' Mama, Dinner pun tapau kat De' Mama.. tido awal gak..

3rd Day: blaja uruskan invoice ngan claim, entry untuk cheque bud (camni ke eja nye.. hehe ^^).. dah kena belaja receive call (hello MRO.. auw~~) and tadi kena call budak2 untuk diinterview (main2 budak sekarang eh.. caller ringtone sume lagu Halimah Jongang.. saket perut tahan gelak tau) 

Breakfirst yang sama ngan semalamnya, Lunch kat Restoran Muar, pegi Giant utk refill plus beli ink baru.. beli burger untuk dinner.. balik2 tido pastu bangun kemas baju and carik alat tulis (^^)v


ps: tulis pe yg ingt je.. de yg tak ingat.. hehe ^^..





dah ari ketiga baru teringat nak bawak kamera (^_-)


meja bersepah.. tgh key in gaji and claims dari cek ke excel


angah tgh main game (motif saya: mengantoikan beliau.. keke)

---sekian---

2 comments:

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

kant0i yer???hahaha...xpe2...tgkla kamu...pergh...hehehe

diyana said...

BBST ea

tempat tinggal kita tu

selamat bekerja =D

http://dyana-lilo.blogspot.com