24 October, 2010

Jay Park Fanmeeting in Malaysia

 

ye betul..


Jay Park kesayangan, kegemaran saya nak datang Malaysia.. nak jumpa peminat2 beliau.. tapi hakikatnya, hanya peminat yang berharta, berduit sahaja yang dapat bertemu dengan beliau..


hanya bertempat di PICC.. juga betul.. sangat dekat dengan Sepang.. sangat dekat dengan saya.. tapi hakikat yang tiket Fanmeetingnya yang paling murah iaitu RM160 telah menyesakkan nafasku.. (omg, lagu I'll Be Back lak jadik background, rasa nak nanges.. huwaa..!!!)


tarikhnya 4 Disember, hari Sabtu.. ye, hari cuti.. hari di mana daku hanya terpaksa lepak di opis sbb takde apa2 nak dibuat.. 


kenapa..??? mengapa...??? tiket nya hanya boleh ditempah online dan daku lambat sket je tau dan online booking telah ditutup..


juga kenapa..??? walk in tiket dibuat di AMCORP MALL yang dulu sgt dekat dengan kolej daku dan mengapa juga hanya dibuka HARI INI di kala aku terperangkap di Sepang ini..


warghhh..!!!! kenapa semua nya tak menyebelahi aku..????



Park Jaebeom @ Jay Park @ My Jay @ Oppa @ My Love...!!!


i want to see you right in front of my eyes.. does it already fated that it just will be in my dreams..????


Jay.. can i meet u at KLIA..??? but i know.. there will be thousands, millions or billions of my enemy will be there shouting JAY..!! OPPA..!! LOOK AT ME.. just like what i want to say..


i dont care if i can see you really2 from far away.. from HANGAR perhaps.. 


Jay, i want to see u smile at me.. huwaa~~~


what a very sad morning.. T___T


anybody can give me Absolute VIP ticket for free..??? Basic Package pun tak pe la.. huhu~~

can anybody give me a chance to hold these ticket..??? one is enough~~
boleh tak nak dok kat tempat Absolutely VIP.. kalau tak leh, kat tempat Basic tu pun jadi la~~
leh tak nak dok dalam ni pada 4th Disember 2010.. please..!!! tolong la saye..!!! huwaa~~


meratap atau menangis tak guna lagi.. mari kita kerja keras carik duit.. mana la tau lenkali Jay nak datang Malaysia lagi.. huhuhu~~


Entry ni ditaip pada 7.20 pagi hari Ahad 24.10.2010.. perlu ke semua ni.. hmmm~~~ (untuk kenangan masa tua nanti)

mood sewel, bengong, meroyan.. hehe ^^..

2 comments:

Aisyah AR said...

alolooo..yok..kita g sesama ya..yok...
tips dia: bila sampai depan pintu tu, buat muka comel...tak jalan gak, kita jatuhkan org depan, biar jadi kucar kacir pastu kita cepat2 masuk..hahahahh!! ok??

http://yoishme.blogspot.com

faRiha said...

wahaha.. nice idea.. suke2.. haha ^^..