09 February, 2010

Offline Mode T___T


argggggggghhhhhhhhhhhhhhhh...!!!!!!!!!!


dah hampir seminggu wireless kolej wat hal.. siyes tensi dengan keadaan ini okkkeeeiiii.. leh update ni pun sebab daku bersusah payah mengangkut laptop ku ke fakulti tercinta ini..

walaupun internet xde, tp esaimen En. Arazmi tetap kena wat gak.. maklumat kena cari gak.. antar tetap antar.. heish.. daku dapat agak keadaan macam ni akan berterusan sampai daku balik ke Ipoh nanti.. huhu.. huwaaa T___T


arini dapat surf tenet pun sbb xde kelas.. sok kelas full dari pkl 12 ke 6.. kames lak dh nk kne kemas barang nk balik Ipoh.. heishhh.. harap2 tenet kat umah dalam keadaan terbaikkkkk...

jadi mahu mintak maaf pada komen2 yang tak terbalas, entry2 terperam, kunjungan yang tak terbalas dan yang sewaktu dengannya.. korang doakanla moga internet dapat berfungsi seperti sedia kala semula...




huh...????

7 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu..biasala tuh. maybe sebab sekarang nih musim summer kat Malaysia kot. :p

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

smiley kuning tu cm kamu...hahaha

Amir said...

sabar jela fariha. nak buat cmne...
mmg leceh xde internet, internet tu dahla sumber maklumat.. xde internet mmg xboleh buat keja la jawabnya.

faRiha said...

Adi-Safuan. haha.. pe kne mngena internet connection dgn musim summer.. lawak menjadi tu ^^

Angah. haha ^^ sgt tensi okehhhh

Amir. tau xpe.. skrg ni tgh pujuk diri utk sabar je la.. huhu

INDRA QIRANA said...

assalamualaikum...nanti kalau Wireless dah ok jenguk la blog saya k.

Mr. Vetalocoz said...

rileks2...bnda free mmg cm tu..hahaha...

Cekgu Bio-nik said...

relax2 jgn mare..hehe salam ziarah..hehe