22 February, 2010

Times Square itu Empat Segi



haha.. tajuk ntah hape2.. ^^

sebelum start buat Assignment ni, tiba2 rasa nak mengupdate..

Cerita dah lama sangat.. Cerita daku ngan Adik daku ke Times Square untuk pertama kali nya..

Kami pegi 30hb Januari aritu.. Bukan setakat First time pegi Sana, First time naik Monorail juga.. hehe ^^.. Ramai sungg0h manusia, cuti la kate kan..

Pkl 12 kt0rang jumpa kat KL Sentral, gerak ke Stesen Monorail tu.. sampai sana Lebih kurang pukul 1.3o..

KL Sentral - tunggu Angah

Sampai2 terus gi tingkat 5 sebab nak cari kedai jual barang2 k0rea.. pusing punya pusing, rupa2nya dekat je ngan eskalat0r tempat kami naik tu..

Puas singgah kedai tu.. kami p0n r0nda2, belek2 barang, tangkap2 gambar..

My Star Shop - Jual Barang2 Korea

Gambar2 kami.. ^^
jangan termuntah laks ^^

penat Berjalan, per0t p0n dah berbunyi.. kami p0n singgah ke Kenny Rogers.. teringin sangat nak makan situ.. sekali sekala, pe salahnye..

chundo0ng eh c0nd0ng nye Sundae ni ^^

1/4 Chicken saje..

bertemankan ngan ini..

Seungho..?? eh bukan, versi p0mpuan punye

p0se Lee Jo0n atau Makjun.. hanya kami yang tahu

abes makan.. samb0ng r0nda2, belek2 buku.. naik muak jugak la nak menjelajah satu Times Square tu.. last2 kami naik fo0d c0urt nak cari air.. dalam pukul 10 dah sampai bilik dan zzzZZZzzz...

Selca di t0ilet itu wajib ^^

bayangkan je la dia ni Idol Korea.. berangan ><

--- tamat Episod 1 ---

2 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

hahaha.. jalan-jalan cari makan kat ts..best2..

dah cam eya n erin..selalu g memane berdua skrg ni

faRiha said...

hehe.. sementara Angah tgh praktikal kat Sepang tu.. de la teman Along nk berjalan.. lagi pulak Along tgh last sem ni.. mmg asek rancang nak jalan je la ^^