27 November, 2010

Ada tak yang Lagi SWEET dari yang ini

hehe.. dalam dok mengedit gambar2 masa cuti kat Ipoh ni.. terjumpa lak gambar2 si kecik comel ni..

budak kecik yang terpaksa pinjam baju dan seluar kami masa kecik2 dulu.. besarla bagi si budak kecik ni..

tak puas2 tatap gelagat si budak kecik comel yang nakal ni.. hik3..

see.. how adorable she is with those big cloth..
khusyuk tengok tv
protection, takut baju kena eskrem
tak larat berdiri dah ni
nak duduk atas kerusi pulak la
gambar sapa ni ye..???
ha...!!! cakap pasal Qisya ye...!!!


wahaha.. ye.. mata budak kecil ini memang bulat seperti yang tertera di atas.. hehe...

best kan ada anak kecil di sisi kita.. suka baca blog mereka2 yang bercerita pasal anak2 diorang, daripada yang suka cerita pasal boifren atau gilfren yang belum tentu jadi suami atau isteri diorang tu.. (maaf, pendapat peribadi tu)

mintak tumpang letak gambar terakhir ni.. terjumpa.. ntah sapa yang tangkapnye.. =)

potret keluarga kami yang sederhana saje..


 ---sapa tak sayang family oiiii---

3 comments:

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

hahaha....gmbr qisha mate terbeliak tuuu...ad0i...hehehe...sape xsyg family oooiii...h0h00

faRiha said...

Qisya comel.. ngehehe~

nOoR fAzIeRa said...

adooii..qisha ku,,bru je dtg td..hahah..jgn jelez ye kakk2 ku..hahha